Категорії
Новини

Вхідні двері з системою смарт-замків: майбутнє безпеки вже тут

Перед тим, як купити вхідні двері, варто задуматися про вашу безпеку та комфорт. Розвиток систем та технологій призвів до винаходу розумних замків, що тепер витісняють традиційні на другий план. Розумні смарт-замки – це чудовий та надійний захист з наявністю розширених функцій безпеки та зручним керуванням. Відмінність розумного замку від звичайного у тому, що робота першого – це принцип бездротової взаємодії. За допомогою цього електронного пристрою можна відчиняти двері, не застосовуючи класичний ключ.

Огляд сучасних смарт-замків для вхідних дверей: функції, типи, переваги

Розумні замки – це більш просунуте новітнє рішення, що пропонує розширені функції безпеки та зручності, які потребують двері вхідні. Як правило, їх методи аутентифікації біометричні або електронні. Відкриття дверей можна здійснювати віддалено через смартфон за допомогою голосової команди або кодів.

За допомогою таких замків можна виконувати контроль співробітників та відвідувачі. Вони чудово оснащують захистом офісні пластикові вхідні двері, дозволяючи легко контролювати розклад та авторизованих користувачів. Надійно та зручно розумні замки зарекомендували себе в житлових комплексах.

До переваг сучасних смарт-замків відноситься:

  • можливість використовувати біометричну автентифікацію;
  • керування віддалено за допомогою додатку у смартфоні;
  • тимчасовий доступ для родичів, друзів та інших гостей;
  • сповіщення про будь-яке здійснення несанкціонованого доступу;
  • сполучення з системами розумних будинків.

Також плюсом є те, що не потрібні фізичні ключі, котрі можуть бути кимось поцуплені або загублені.

Як працюють смарт-замки: інтеграція з мобільними додатками, біометричні дані

Інноваційні замки відчиняють двері після набраного коду. Також відкриття може здійснюватися за допомогою сканера, котрий реагує на відбитки пальців господарів або розпізнавання обличчя. Є види замків, котрі можуть працювати по Wi-Fi. Крім цього, смарт-замки можуть бути оснащені функцією тимчасового спільного використання і також можуть сповіщати про здійснення несанкціонованого доступу.

Буває безліч випадків, коли зручно застосовувати віддалене управління. Та, окрім новітніх функцій, можливе також і використання звичайного ключа. Розумні замки мають деякі відмінності – вони відрізняються комплектацією, що безпосередньо має вплив на їхні якість та функції.

Поради з вибору смарт-замків для дому та бізнесу

Тож, як правильно підібрати замок, купуючи вхідні двері в будинок? Якщо виріб підбирається для зовнішнього застосування, слід звертати увагу на допустимі робочі температури (-25°-+70°С). Для моделей, оснащених Bluetooth, необхідно мати шлюз для інтеграцій, оскільки їх радіус дії – 15 м. Окрім цього, варто звертати увагу на характер встановлення – це будуть двері вхідні сучасні чи звичайні вхідні пластикові двері.

Велика кількість різноманітних моделей дає можливість купити вхідні двері та разом з ними придбати пристрій, підходящий під конкретні особливості та потреби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи