Категорії
Новини

Як відрегулювати притиск на пластикових дверях?

Пластикові двері часто використовуються при влаштуванні будинку. Іноді їх встановлюють як міжкімнатні, але набагато частіше вони застосовуються як частина склопакета на балконі.

Головною перевагою такого матеріалу є відносна дешевизна. Крім того, вони прості у догляді та не бояться впливу факторів навколишнього середовища (вологість, перепади температур, прямі сонячні промені та інше). За рахунок цього вони набагато популярніші за дерев’яні або металеві аналоги.

Основні причини проблем із закриванням

Через часту і не завжди дбайливу експлуатацію з часом може знадобитися регулювання металопластикових дверей.

Перш ніж приступити до безпосереднього налагодження притиску, слід визначити причину проблеми. Багаторічна практика майстрів Vizer показує, що найчастіше зустрічаються такі:

  • Деформація петель. У такому разі двері чіпляються об поріг і перекошуються вниз. Це може статися з вини користувача або під власною вагою конструкції.
  • Викривлення полотна. У цьому випадку стулка затирається бічною частиною, а при уважному розгляді помітна кривизна.
  • Несправність фурнітури. Ручка може бовтатися або навпаки повертатися важко. Тут регулювання дверей полягає в чищенні та ремонті механізму.
  • Проблеми із ущільнювачем. Це відразу помітно по протягах. Якщо конструкція встановлювалася давно, він міг просто потріскатися від часу.

Для запобігання таких поломок варто регулярно (2-3 рази на рік) проводити чищення всіх механізмів, зачиняти та відчиняти двері плавно, без ривків. Крім того, швидкому зносу сприяє повертання ручки, коли двері не зачинені.

Первинну діагностику можна виконати і самостійно або звернутися до фахівця.

Усуваємо проблему разом із Vizer

На перший погляд, регулювання пластикових дверей справа не хитра. В інтернеті безліч порад від «знавців». Однак без належного розуміння принципів роботи всіх механізмів досить легко все посилити. І там, де можна було обійтися недорогим ремонтом, знадобиться повна заміна.

Віконний сервіс Vizer пропонує послуги досвідчених майстрів з ремонту та обслуговування балконів, металопластикових пакетів, дверей та іншого. За необхідності можливий також демонтаж пошкоджених вікон та встановлення нових.

Вартість робіт формується індивідуально, після діагностики та експертної оцінки поломки. Це забезпечує лояльну цінову політику та захищає замовника від прихованих платежів за непотрібні послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи