Категорії
Новини

Технічні протипожежні двері для підсобних приміщень

Протипожежні та технічні двері захищають приміщення від несанкціонованого проникнення та при цьому стають перешкодою для відкритого вогню. У разі пожежі такі дверні конструкції дають максимальну відстрочку для проникнення полум’я, що дозволяє швидко евакуюватися. Вони встановлюються у спортзалах, аеропортах, магазинах, приміщеннях промислових та виробничих підприємств, а також приватних будинках та квартирах. А вибрати та купити технічні двері у Києві можна в інтернет-магазині «Центр дверей».

Переваги протипожежних технічних дверей

У таких конструкціях рухомі частини при відкритті та закритті не дають іскри, тому їх можна застосовувати в приміщеннях, де велика ймовірність вибуху. Крім того, дверні полотна відрізняються такими якостями:

  • рама з гнутого профілю – виготовляється з цільногнутого листа металу, завдяки чому у дверей більше контурів ущільнення;
  • товщина полотна – від 50 мм, що вказує на високу міцність виробів;
  • вогнестійкість – до 60 хвилин завдяки матеріалу виготовлення – сталі, яка має підвищену температуру плавлення та максимальну стійкість до загоряння; стійка до плісняви ​​та хімікатів;
  • протипожежний замок Apecs – витримує вплив високих температур до 60 хвилин, оскільки внутрішні елементи виготовлені з вогнетривких матеріалів та покриті вогнестійкими сплавами, що дозволяє зберегти цілісність механізмів.

Для плавного та безшумного закриття та відкриття встановлюються кулькові петлі або петлі з доводчиками.

Чому варто звернутися до магазину «Центр дверей»?

У каталозі інтернет-магазину та шоурумі можна вибрати технічні та протипожежні двері колекцій Portala , Qdoors, ABWEHR з типами вогнестійкості El 30, El 60, El 90 (витримують відкрите полум’я протягом 30, 60, 90 хвилин відповідно). Звертаючись до компанії, кожен замовник отримує:

  • великий вибір вхідних та міжкімнатних дверей, а також фурнітури, меблів, підлогових покриттів;
  • високий рівень сервісу – професійні консультації щодо підбору продукції, виклик замірника, монтажні роботи;

Щоб зробити замовлення, достатньо зателефонувати за вказаними на сайті компанії номерами, скористатися функцією «Зворотний дзвінок» або особисто відвідати салон «Центру дверей».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи